Möbler och inredning med karaktär

Vår idé är enkel – vi vill skapa unika hem. Det vill vi göra genom att erbjuda genuin design av högsta kvalitet från några av världens häftigaste varumärken. Vårt sortiment utgörs av produkter som alla har handplockats för dess påtagliga närhet till det genuina hantverket.

I vår onlinebutik kan du botanisera bland mängder av inredningsdetaljer som bord, stolar, soffor, lampor, tavlor och mycket mer. Möbler och inredning handplockat för att skapa miljöer som människor trivs i. Det bästa?

Vi har en vision om unika hem.

Vi vill inte heller vara som alla andra. Kanske föddes vi samband med att Keith Richards och Mick Jagger träffar varandra på det där tåget. Eller när Andy Warhol för första gången bestämmer sig för att måla. Kanske till och med när August Strindberg slår igenom med Röda Rummet. Människor som vågar bryta mot det konventionella. Och vi? Vi vill förvalta essensen av det hela.

Vi följer varken trender eller sätter dom. Istället väljer vi att fokusera på att hitta det som är genuint, funktionellt och formgivet. Oavsett färg, form eller mönster.

Hos oss hittar du möbler och inredning med karaktär. Allt noggrant utvalt för att skapa den där unika mötesplatsen. Välkommen att botanisera i vår butik.

Inspiration till hemmet